domingo, 18 de diciembre de 2011

Entrevista a l'agència de viatges Worldjet de Tarragona...

Per tal d'obtenir més informació i profunditzar sobre la ciutat de Nova York, ahir dissabte 17 de desembre, vaig tenir l'oportunitat d'entrevistar el senyor Ezequiel Reales de l'agència de viatges Worldjet, carrer Fortuny de Tarragona, que ha viatjat en diverses ocasions a la ciutat i ha planificat molts viatges per als seus clients, amb el que ha pogut obtenir una gran experiència i visió turística sobre la ciutat.

L'entrevista vaig realitzar-la a la pròpia agència de viatges i l'enfocament de les preguntes varen ser des del punt de vista turístic de Nova York i com a elecció del destí. Algunes de les preguntes qüestionades són les següents:

- És freqüent el destí de Nova York entre els clients? Sí, és bastant freqüent, a la gent li atrau molt la ciutat de Nova York com a destí turístic. És una ciutat amb molta popularitat gràcies als mitjans de comunicació, les pel·lícules rodades a la ciutat i la publicitat, entre d'altres, això genera que sigui un destí molt sol·licitat.
- Quin objectiu tenen els clients quan viatgen a Nova York? L'objectiu bàsicament és el turisme, tot i que hi ha gent que viatja per treball. A la gent li agrada gaudir de la vida urbana de la ciutat, la sorpresa que origina, els musicals, el show business, els immensos gratacels, l'àmplia oferta cultural que ofereix i en general, la diversitat que regala la gran ciutat.
- Quins tipus de gent hi acostuma a anar-hi? Hi acostuma a anar-hi tot tipus de clients, des dels 20 anys fins els 50 o 60, amb menys freqüència els de 60 anys cap amunt, possiblement pel temor a l'idioma i les llargues hores de vol, i les parelles amb nens petits ja que pot ser prefereixen altres destins més apropiats per l'edat dels seus fills.
- Creu que si el dòlar està més baix que l'euro és suficient motiu perquè la gent viatgi a Nova York? Té importància però relativa. Naturalment ajuda, acostuma a influir en els hotels o en els dies d'estància a la ciutat, però habitualment, no repercuteix en el destí, quan els clients volen anar a conèixer Manhattan, no veuen problema a les oscil·lacions del preu del dòlar.

Les conclusions que he obtingut a de l'entrevista realitzada han estat contundents i clares. Nova York, i en especial Manhattan, és un dels viatges més desitjats per aquells que busquen un destí turístic culturalment i artísticament parlant, i a la vegada un dels llocs més concorreguts del món.

Reales afirma que Nova York és un dels viatges més desitjats pels clients, ja que és una de les ciutats que gaudeix d'una gran popularitat mundialment, i una de les principals diferències de Nova York respecte amb altres ciutats, és que gaudeix d'una propaganda i imatge pròpia. L'expert en turisme ens diu que s'ha de destacar que la gran majoria dels clients queden satisfets del viatge, ja que l'oferta i la garantia que dóna Nova York difícilment altres ciutats del món poden oferir.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario